Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампа на инжекциона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампа на инжекциона

Та значи колеги,тръгвам аз от Ямбол за към София и си карам.Обаче на Пловдив ми светва лампата на инжекциона...и аз шаш.Викам си б..и мамата кво става...да ама колата си продължава да си работи както нормално,върви си всичко е о.к.Та питам аз,някой имал ли е същия проблем и дали се сещате от кво може да е?
    Благодаря предварително
    145 1.6boxer

Температурата как ти е?
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

датчика за температурата беше при мен. Колата си вървеше, както при теб.
      Само че съм чувала за случаи, в които колата не може да запали след като светне веднъж тази лампичка. Дано не е това
      Only the best is good enough!
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
      ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

караи си спокоино и при мене по едно време святкаше но нищо нито грешки нито проблеми.съмнява ме когато падне горивото в резервоара и помпата не може да нагнети добре и за това святка.не е проблем.
        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Колега, следи си разхода.
          Може да е прецакана ламбда сондата и затова да светва.
          Все пак я закарай да я премерят.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

моята светва само като я покарам на някой по дълъг булевард вечер или извънградско на голяма предавка и с равна газ ... на едни обороти.Светва...като дам газ изгасва.Колата работи на газ.На бензин не светва.От какво може да е ?
            146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от simo_sh Покажи съобщение
              моята светва само като я покарам на някой по дълъг булевард вечер или извънградско на голяма предавка и с равна газ ... на едни обороти.Светва...като дам газ изгасва.Колата работи на газ.На бензин не светва.От какво може да е ?
              От газ-та. Не и харесва да я караш на газ!
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Абе караите си колите спокойно нищо особенно не е.Това са коли с характер!!!!!
                Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Караи я на маистор щом свети някаква лампа пак особено щом е лампата на инжекциона значи има някакъв проблем и нетрябва да се пренебрегва.
                  Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                  sigpic
                  http://vbox7.com/play:884c5234
                  http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

А моята почва да ме притеснява когато изгасне ! Понеже си ми свети редовно без да спира...ама това се дължи на чикименто датчика на коляновия вал от тогава не ще да спре и аербега ми е така ама аз понеже съм луд добре че има с кфо да си говоря че изперквам ахагхагахаххагахахга
                    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp
                    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                      караи си спокоино и при мене по едно време святкаше но нищо нито грешки нито проблеми.съмнява ме когато падне горивото в резервоара и помпата не може да нагнети добре и за това святка.не е проблем.
                      Абе хора спрете се с глупоститеговорите абсолютни простотиищом светва лампата значи има проблем,грешката е записана,и трябва да се провери и изтриеи евентуално да се отстрани проблема ако има такъв
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Добре че си ти че почти не издържах от писаното. Да допълня....това е най-важната лампа на таблото. Тя не е за единична грешка. Може да е всичко, но е факт че има нещо което не е наред и в повечето случаи повредата не е малка, нищо че може и така да върви.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от ivelin Покажи съобщение
                          Та значи колеги,тръгвам аз от Ямбол за към София и си карам.Обаче на Пловдив ми светва лампата на инжекциона...и аз шаш.Викам си б..и мамата кво става...да ама колата си продължава да си работи както нормално,върви си всичко е о.к.Та питам аз,някой имал ли е същия проблем и дали се сещате от кво може да е?
                          Благодаря предварително
                          Колега и при мен бе6е така.По4истваш дюзите на инжекцията и дебитомера и няма дертове тогава,а в наи ло6ия слу4аи може и да смениш свещите.Поне при мен от тогава няма проблеми.

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                            Добре че си ти че почти не издържах от писаното. Да допълня....това е най-важната лампа на таблото. Тя не е за единична грешка. Може да е всичко, но е факт че има нещо което не е наред и в повечето случаи повредата не е малка, нищо че може и така да върви.
                            Здравей. И на мене ми светна тази лампа. Закарах я на майстор и познай верния. Много грешки, много нещо. Занулираха ги и пак същото. Накрая се оказа на моята, че ми се е пръснала едната бобина на twin spark-а.

Тук пишем само на кирилица, имай го в предвид. Едит-Крис
                            Last edited by Kris; d.m.y г., 20:14.

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:28.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                              X